微信刷题,考证常用
  • 所属考试大学英语四级试题库
  • 试题题型【阅读理解 Section C】
试题内容
Passage Two
Questions 51 to 55 are based on the following passage.

  You may have heard some of the fashion industry horror stories: models casting tissues or cotton balls to hold off hunger, and models collapsing from hunger-induced heart attacks just seconds after they step off runway.
  Excessively skinny models have been a point of controversy for decades, and two researchers say a model’s body mass should be a workplace health and safety issue. In an editorial released Monday in the American Journal of Public Health, Katherine Record and Bryn Austin made their case for government regulation of the fashion industry.
  The average international runway model has a body mass index (BMI) under 16—low enough to indicate starvation by the World Health Organization’s standard. And Record and Austin are worried not just about the models themselves, but about the vast number of girls and women their images influence.
  “Especially girls and teens,” says Record. “Seventy percent of girls aged 10 to 18 report that they define perfect body image based on what they see in magazines.” That’s especially worrying, she says, given that anorexia (厌食症) results in more deaths than does any other mental illness, according to the National institute of Mental Health.
  It’s commonly known that certain diseases are linked with occupations like lung disease in coal miners. Professional fashion models are particularly vulnerable to eating disorders resulting from occupational demands to maintain extreme thinness.
  Record’s suggestion is to prohibit agents from hiring models with a BMI below 18.
  In April, France passed a law setting lower limits for a model’s weight. Agents and fashion houses who hire models with a BMI under 18 could pay $82,000 in fines and spend up to 6 months in jail. Regulating the fashion industry in the United States won’t be easy, Record says. But with the new rules in France, U.S. support could make a difference. “A designer can’t survive without participating in Paris Fashion Week”, she says, adding, “Our argument is that the same would be true of New York Fashion Week.”
1.[单选题]What do Record and Austin say about fashion models’ body mass?
  • A.It has caused needless controversy.
  • B.It is but a matter of personal taste.
  • C.It is the focus of the modeling business.
  • D.It affects models’ health and safety.
  • 解题思路:定位由题干中的Record和Austin以及body mass定位到文章第二段。点睛细节题。第二段第一句提到,两位研究人员称模特的体重应该是工作场所的健康和安全问题。D选项表述符合原文,正确答案为D项。避错A、B、C在原文中均未提及。
2.[单选题]Why are Record and Austin especially worried about the low body mass index of models?
  • A.It contributes to many mental illnesses.
  • B.It defines the future of the fashion industry.
  • C.It has great influence on numerous girls and women.
  • D.It keeps many otherwise qualified women off the runway.
  • 解题思路:定位根据题意定位到文章第四段。点睛细节题。由第四段前两句可知,杂志上人物的身体形象会影响年轻女孩,特别令人担忧。第三段最后也提到了模特形象影响广大女性。C选项表述符合原文,正确答案为C项。避错A、B、D在原文中均未提及。
3.[单选题]What does Record expect of New York Fashion Week?
  • A.It will create a completely new set of rules.
  • B.It will do better than Paris Fashion Week.
  • C.It will differ from Paris Fashion Week.
  • D.It will have models with a higher BMI.
  • 解题思路:定位由题干中的New York Fashion Week定位到文章最后一段。点睛推断题。最后一段最后一句提到,设计师不参加巴黎时装周就无法生存,纽约时装周也一样,说明她希望纽约时装周也创建新规则。因此正确答案为D项。
4.[单选题]What do we learn about France’s fashion industry?
  • A.It has difficulty hiring models.
  • B.It has now a new law to follow.
  • C.It allows girls under 18 on the runway.
  • D.It has overtaken that of the United States.
  • 解题思路:定位由题干中的France定位到文章最后一段。点睛细节题。最后一段第一句提到,法国通过了一项法律,规定了模型体重的下限。B项“有新的法律要遵守”符合题意,正确答案为B项。避错能否走台主要是与模特的体重指数有关,而非年龄,故C项错误。A、D在原文中均未提及。
5.[单选题]What are Record and Austin advocating in the Monday editorial?
  • A.A change in the public’s view of female beauty.
  • B.Government legislation about models’ weight.
  • C.Elimination of forced weight loss by models.
  • D.Prohibition of models eating non-food stuff.
  • 解题思路:定位由题干中的Monday editorial定位到文章第二段。点睛细节题。第二段最后一句提到,建议政府监管时尚行业。B选项表述符合原文,正确答案为B项。避错A、C、D在原文中均未提及。
大学英语四级在线题库
  • 参考答案:D,C,D,B,B
document.write ('');